Piškotová buchta s ovocem a želé

Rychlý piškot, který nejlépe chutná s ovocem z domácího kompotu.


4.3123x
30 min
5×

Postup přípravy

Vejce s cukrem šleháme do světlé pěny asi 5 minut. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto upečeme a korpus necháme vychladnout.

Ovoce narovnáme na vychladlý piškotový korpus.

Z kompotu (jahody, meruňky, broskve nebo jiné) slijeme šťávu a dolijeme vodou do 3/4 až 1 l vody. Do šťávy přidáme 2 vanilkové pudinky a uvaříme. Krémem ihned poléváme ovoce a necháme vychladnout. Pro lepší zatuhnutí můžeme později nechat v lednici.

Piškotovou buchtu s ovocem a želé pak už jen krájíme.
user-icon

autor Háňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Piškotová buchta s ovocem a želé

Zpět na recept