Se srnčím masem jsem se v kuchyni potkala prvně, napadla mě takováto kombinace surovin a výsledek byl velice chutný.
1 lžíce | olej |
1 ks | jablko |
0.5 kostky | masox |
1 lžíce | plnotučná hořčice |
špetka | sůl a pepř |
2 dl | voda na podlití |
200 g | uzená slanina |
12 plátků | dušená šunka |
1 lžíce | worcestrová omáčka |
1 lžíce | rybízová marmeláda |
1 lžička | koření na divočinu |
2 lžíce | sušené brusinky |
500 g | srnčí hřbet |
1 plátek | máslo na zjemnění šťávy |
podle potřeby | |
---|---|
strouhaná citronová kůra |
autor uška
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.