Pikantní vepřová směs na víně

Recept na velmi pikantní, ale chutný pokrm, který si můžeme připravit i den předem.


5.05x
45 min
3×

Postup přípravy

Nejprve si připravíme marinádu na maso tak, že smícháme dohromady olej, tymián, pepř, česnek utřený se špetkou soli, bílé víno a worcesterskou omáčku.

Do připravené marinády vložíme maso nakrájené na nudličky a necháme alespoň 2 hodiny odležet.

Pak maso s veškerou marinádou dáme na rozpálený olej, přidáme nadrobno nakrájený pórek a za stálého míchání osmažíme. Na konec zředíme šťávu vývarem z masoxu, přidáme smetanu a vmícháme hořčici.

Pikantní vepřová směs na víně je vynikající s čerstvým pečivem, rýží nebo jinou přílohou podle chuti.
user-icon

autor ejmik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní vepřová směs na víně

Zpět na recept