Pikantní vepřová kýta s česnekem

Výborný hlavní chod. Restovaná kýta v česnekovém obalu zapečená v boloňské omáčce a sýru.


3.2113x
60 min
1×

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Šunku nakrájíme na nudličky a sýr nastrouháme. Cibulovou nať opereme, osušíme a nakrájíme na proužky.

Plátky vepřové kýty očistíme, omyjeme a osušíme. Pak je osolíme,opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v mouce.

Opékáme z obou stran na rozpáleném oleji. Hotové maso vložíme do pekáčku, pokapeme boloňskou omáčkou, posypeme hustě sýrem, nudličkami šunky a cibulovou natí.

Vše krátce zapečeme a podáváme s opékanými brambory.
user-icon

autor Malina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní vepřová kýta s česnekem

Zpět na recept