Vaření.czReceptyPikantní vepřová kýta s česnekem

Pikantní vepřová kýta s česnekem

Výborný hlavní chod. Restovaná kýta v česnekovém obalu zapečená v boloňské omáčce a sýru.


3.2113x
60 min
1×

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Šunku nakrájíme na nudličky a sýr nastrouháme. Cibulovou nať opereme, osušíme a nakrájíme na proužky. Plátky vepřové kýty očistíme, omyjeme a osušíme. Pak je osolíme,opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v mouce. Opékáme z obou stran na rozpáleném oleji. Hotové maso vložíme do pekáčku, pokapeme boloňskou omáčkou, posypeme hustě sýrem, nudličkami šunky a cibulovou natí. Vše krátce zapečeme a podáváme s opékanými brambory.
user-icon

autor Malina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní vepřová kýta s česnekem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena