Pikantní toast s povidly

Toast s česnekem, povidly a sýrem. Recept je snadný a zároveň spojením chutí dost netradiční.


3.73x
10 min

Postup přípravy

Dáme si opéct toasty. Pokud vlastníme sendvičovač, pečeme dva plátky na sobě (jeden by se neopekl).

Česnek oloupeme a prolisujeme. Opečené toasty vytáhneme z toastovače/sendvičovače a každý plátek potřeme česnekem a povidly. Poté vezmeme dva plátky, na jeden položíme plátek sýru a přiložíme je k sobě.

Pikantní toasty s povidly podáváme, dokud jsou toasty ještě křupavé. Doporučuji si připravit hodně pití (např. mléka), kdybyste neodhadli množství česneku a toast by byl příliš pálivý.
user-icon

autor laskyca


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní toast s povidly

Zpět na recept