Vaření.czReceptyPikantní salát z fazolí a uzenin

Pikantní salát z fazolí a uzenin

Rychlé a pikantní pohoštění nejen k pivu.


4.05x
20 min

Ingredience

0.5 kspórek
500 guzenina
250 mlpikantní kečup
1 konzervalečo sterilované
1 konzervačervené fazole ve slaném nálevu

Postup přípravy

Do misky dáme sterilované lečo, sterilované červené fazole, pikantní kečup a zasypeme nakrájeným pórkem. Na pánvi si opečeme na troše oleje nakrájené párky nebo točený salám. Nejlépe nějaké pikantní, ale libové klobásky, které si nakrájíme na půl kolečka. Až jsou uzeniny ze všech stran opečené, nalijeme horké i s tukem na směs s pórkem a zamícháme. Do salátu můžeme přidat feferonky nebo chilli papričky. Pikantní salát z fazolí a uzenin podáváme s pečivem a k tomu dobře vychlazené pivo.
user-icon

autor Georgie

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní salát z fazolí a uzenin

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena