Vaření.czReceptyPikantní salát s jidášovým uchem

Pikantní salát s jidášovým uchem

Zeleninový salát je nejdříve sladký, potom slaný a na konec pálí jako čert.


3.26x
0

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Okurku nakrájíme na kostičky, papriku taky. Pórek nakrájíme na slabé kroužky. Zeleninu promícháme, osolíme, ocukrujeme a necháme pustit šťávu asi 2 - 4 hodiny. Jidášovo ucho povaříme a nakrájíme na kousky. Ucho a scezenou kukuřici vmícháme do zeleniny. Ohřejeme si olej a nasypeme do něj lžíci chilli koření. Necháme chvíli zahřát, až začne chilli hnědnout. Olej odstavíme. Do cedníku dáme ubrousek a olej scedíme, abychom jej měli čistý. Chilli olejem zalijeme zeleninu, promícháme a necháme asi hodinu uležet. Pikantní salát s jidášovým uchem podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor borovec

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní salát s jidášovým uchem

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena