Pikantní rybí filé

Kořeněné rybí filé dušené na rajčatech.


4.415x
45 min

Ingredience

8 stroužkůčesnek
4 ksrajče
0.5 kscitron
100 ganglická slanina
800 grybí filé
1 lžičkakoření na ryby
1 lžícekoření na steak

podle potřeby

2-3 lžíceolej
sůl

na ozdobu

0.5 kscitron
4 snítkykadeřavá petrželka

Postup přípravy

Rybí filé zakapeme citronovou šťávou a posypeme směsí koření na steak a na ryby. Česnek nakrájíme na plátky a nasypeme ho na filé, rukou mírně přimáčkneme. Kdo rád slané, může přisolit. Rajčata spaříme vřelou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na nudličky. Rozpálíme olej a filé z obou stran opečeme. Přidáme plátky rajčat, anglickou slaninu i veškerý zbylý (z filé opadaný) česnek. Dusíme spolu asi 5 minut. Pikantní rybí filé naskládáme na talíře a ozdobíme měsíčkem citronu a snítkou kadeřavé petrželky. Podáváme s opečenými bramborami a kolečky červené cibule.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní rybí filé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena