Vaření.czReceptyPikantní pangasius s chutney

Pikantní pangasius s chutney

Ryba v mango chutney chutná nasládle, ale díky chilli také pikantně. Recept pro odvážné.


3.45x
25 min

Ingredience

2 lžícechilli omáčka
500 gpangasius
4-5 lžicmango chutney

podle chuti

sůl
citronová šťáva

podle potřeby

máslo
olivový olej

Postup přípravy

Pangase necháme rozmrazit. Poté rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citronem a osolíme. Mango chutney i s kousky ovoce promícháme s chilli omáčkou a pangase směsí potřeme. Necháme 1 - 2 hodiny odležet. Na pánvi rozehřejeme máslo s trochou olivového oleje a pangase z obou stran osmahneme, až se nám začne jakoby chytat a bude zlatavý. Pikantního pangase s chutney dáme na nahřáté talíře i s kousky manga a výpekem. Podáváme s rýží nebo bramborem, případně přidáme čerstvou zeleninu na oblohu.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní pangasius s chutney

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena