Pikantní ovesná kaše na slano

Ovesné vločky, zakysaná smetana, hořčice a kyselá nakládaná okurka stvořily báseň pro chuťové pohárky.


3.97x
10 min
1×

Postup přípravy

Do misky vložíme ovesné vločky. Přidáme hustou zakysanou smetanu, hořčici Dijonnaise, kečup, pesto a na kostičky nakrájenou kyselou okurku.

Nakonec vmícháme olej, vegetu a teplou vodu. Ovesnou kaši důkladně zamícháme.

Pikantní ovesnou kaši na slano podáváme jen tak nebo s pečivem. Udělala jsem si to vlažné, tak tělové teploty. Teplá voda trochu prohřála studené ingredience z lednice a líp se pak promísily.
user-icon

autor Majhan


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní ovesná kaše na slano

Zpět na recept