Vaření.czReceptyPikantní omáčka k černé zvěřině

Pikantní omáčka k černé zvěřině

Je velmi vhodná ke studené zvěřině


4.54x
10 min

Postup přípravy

Rybízovou a malinovou zavařeninu, hořčici, trochu nastrouhané citronové kůry, sůl a jemně utlučený jalovec smícháme a přidáme tolik červeného vína, aby z toho byla hustě tekoucí omáčka. Pikantní omáčku podáváme k připravené černé zvěřině. Chutná nejlépe zastudena.
user-icon

autor Jurajda

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní omáčka k černé zvěřině

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena