Vaření.czReceptyPikantní maso na zeleninovém leču

Pikantní maso na zeleninovém leču

Můj vlastní recept na hlavní jídlo nebo teplou pikantní večeři.


4.433x
120 min
3×

Postup přípravy

Připravíme si maso, které nakrájíme na kousky, můžeme použít vepřové plecko nebo bůček. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky (nebo prolisujeme). Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme česnek a kmín. Podle potřeby podlijeme vodou a dusíme pod poklicí do poloměkka. Do masa vmícháme lečo a necháme vydusit na šťávu. Pikantní maso na zeleninovém leču podáváme s bramboráčky, rýží, ale hodí se i hranolky či chléb, to znamená téměř vše.
user-icon

autor kub

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní maso na zeleninovém leču

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena