Pikantní marináda

Vyzkoušejte tento recept na jednoduchou pikantní marinádu na kuřecí i vepřové maso, která zachutná každému.


5.011x
10 min

Ingredience

marináda

4 stroužkyčesnek
1 lžícetymián
3 lžícemed
1 lžícejablečný ocet
3 lžíceolivový olej
1 lžičkabylinková sůl
6 lžicterijaki omáčka

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Česnek, terijaki omáčku, bylinkovou sůl, tymián, tekutý med, olivový olej a jablečný ocet promícháme.

Připravené maso potřeme pikantní marinádou a necháme přikryté přes noc marinovat.

Pikantní marináda dodá grilovaným i pečeným masům výbornou chuť.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní marináda

Zpět na recept
Druh jídla
Marinády
Národní kuchyně
Ostatní