Pikantní marináda na vepřové maso

Snadný recept na jemně pikantní marinádu vhodnou na přípravu vepřového masa.


4.69x
30 min
1×

Postup přípravy

Česnekové stroužky oloupeme a jemně nasekáme. K česneku přidáme pomerančový džus, vinný ocet, tekutý med, olivový olej, sušené oregano, římský kmín, koriandr, mletou skořici, čerstvě mletý pepř a suroviny na marinádu dobře promícháme.

Čtyři kousky osušených kotlet potřeme marinádou a necháme přikryté alespoň 6 hodin v lednici a několikrát je obrátíme. Kotlety vybereme z marinády a můžeme grilovat. Kotlety solíme až po grilování.

Česneková marináda na vepřové maso je vhodná i pro přípravu v troubě a na pánvi.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní marináda na vepřové maso

Zpět na recept