Pikantní kuřecí rarášci

Recept na marinované kuřecí nudličky.


4.516x
20 min

Postup přípravy

Nejprve si připravíme těstíčko. V misce rozšleháme vejce. Vmícháme do nich hořčici, sójovou omáčku, hladkou mouku, solamyl, pivo a nakonec i koření. Přidáme pár kapek citronové šťávy a oleje a těstíčko důkladně promícháme. Konzistence těstíčka je zhruba jako těsto na palačinky, i hustější. Kdo má rád pikantní, přidá trochu tabasca nebo chilli koření.

Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na nudličky. Maso vložíme do těstíčka, promícháme a necháme marinovat. Marinujeme nejméně 3 hodiny, nejlépe však přes noc.

Marinované rarášky vyjmeme z marinády a vkládáme do pánve s rozpáleným olejem. Smažíme je dozlatova. Pikantní kuřecí rarášky vyjmeme z pánve, pokládáme na papírové ubrousky a můžeme podávat.

Pikantní kuřecí rarášky můžeme podávat jako předkrm nebo jako hlavní s přílohou. Vhodné jsou opečené brambory, hranolky nebo i bramborová kaše.
user-icon

autor donela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní kuřecí rarášci

Zpět na recept