Pikantní kuřecí na kapii

Kuřecí kousky na zelenině jsou zdravým hlavním chodem.


4.25x
35 min

Ingredience

1 kscibule
1 ksfeferonka
2 kskapie
2-3 lžíceolivový olej
3 kssterilované okurky
2-3 lžíceostrý kečup
2 kskuřecí prsa nebo stehna

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky a dáme zprudka osmahnout. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou feferonku, cibuli nakrájenou na plátky, okurek a kapii na kostičky. Podlijeme trochou vody a podusíme doměkka, stačí tak 10 - 15 minut, zelenina by měla být křupavá. K podušenému masu přidáme kečup, prohřejeme a máme hotovo. Pikantní kuřecí na kapii podáváme s vařeným bramborem, rýží nebo pečivem.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní kuřecí na kapii

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena