Snadný recept na dušené kuřecí žaludky se srdíčky s využitím červené kari pasty po česku. Pikantní hlavní chod nejlépe chutná s rýží, ale také s kouskem pečiva.
500-600 ml | vývar |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
1 lžíce | hladká mouka |
300 g | kuřecí srdce |
1 hrst | medvědí česnek |
300 g | kuřecí žaludky |
2-3 lžičky | červená kari pasta |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..