Pikantní játrová polévka

Snadný recept na rychlou polévku z kuřecích jater s rajčaty, chilli pastou, fazolemi a vlasovými nudlemi.


3.58x
35 min

Postup přípravy

Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Velkou cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Fazole uvaříme doměkka, nebo použijeme konzervované fazole, které necháme okapat. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky.

Na másle s olejem necháme zesklovatět cibuli, na které zprudka orestujeme játra, poté vmícháme rajčata a chilli pastu. Vše zalijeme vývarem (popřípadě vodou), přidáme celý pepř, nové koření a zvolna vaříme asi 15 - 20 minut. Do horké játrové polévky vmícháme okapané fazole, nasekanou petrželku a podle potřeby dochutíme.

Pikantní játrovou polévku podáváme s vlasovými nudlemi.

user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní játrová polévka

Zpět na recept