Pikantní fazolačka s klobásou

Velice rychlá a jednoduchá polévka. Stačí doma objevit konzervy fazolí, mraženou zeleninu a nějakou tu okurku a klobásku a rychlý oběd máte zachvilku. Klobáska není podmínkou.


2.9214x
25 min

Postup přípravy

Do menšího množství vývaru dáme vařit rozmrazenou zeleninu. Osolíme ji a uvaříme ji doměkka. Pak otevřeme obě konzervy fazolí a přidáme je k měkké zelenině. Zasypeme je jíškou a provaříme.



Klobásky nakrájíme na kolečka. Na rozpálené nepřilnavé pánvi je osmažíme do křupava. Bez oleje.

Okurky nakrájíme na kostičky.

Do zahuštěné fazolačky přidáme okurky, klobásky a polévku dochutíme solí nebo octem.



Podáváme teplou, zdobenou petrželkou a s čestvým chlebem.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní fazolačka s klobásou

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká