Vaření.czReceptyPikantní fazolačka s klobásou

Pikantní fazolačka s klobásou

Velice rychlá a jednoduchá polévka. Stačí doma objevit konzervy fazolí, mraženou zeleninu a nějakou tu okurku a klobásku a rychlý oběd máte zachvilku. Klobáska není podmínkou.


2.9214x
25 min

Postup přípravy

Do menšího množství vývaru dáme vařit rozmrazenou zeleninu. Osolíme ji a uvaříme ji doměkka. Pak otevřeme obě konzervy fazolí a přidáme je k měkké zelenině. Zasypeme je jíškou a provaříme.

Klobásky nakrájíme na kolečka. Na rozpálené nepřilnavé pánvi je osmažíme do křupava. Bez oleje.
Okurky nakrájíme na kostičky.
Do zahuštěné fazolačky přidáme okurky, klobásky a polévku dochutíme solí nebo octem.

Podáváme teplou, zdobenou petrželkou a s čestvým chlebem.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní fazolačka s klobásou

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena