Vaření.czReceptyPikantní česneková příloha z brambor

Pikantní česneková příloha z brambor

Pochoutka z Řecka, kterou můžete ochutnat pod názvem Skordalia.


2.9141x
45 min
1×

Postup přípravy

Brambory oloupeme, uvaříme a rozšťoucháme. Mandle spaříme, oloupeme a nasekáme. Oloupeme česnek a utřeme ho se solí. Do mísy k němu postupně přidáváme brambory a pořádně promícháváme. Do takto vzniklé pasty postupně za dalšího míchání po troškách přidáváme olej. Osolíme a přidáme jemně nasekané mandle se žloutkem. Nakonec podle vlastní chuti vmícháme ocet. Česneková příloha z brambor je značně pikantní.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní česneková příloha z brambor

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z řecké kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena