Pikantní brambory

Nejlepší je použít velké brambory, které grilujeme v alobalu a nakonec je plníme chilli omáčkou s fazolemi.


3.0647x
60 min

Postup přípravy

Brambory i se slupkou omyjeme a vaříme asi 20 minut, potom je slijeme, zabalíme do alobalu a grilujeme 25 minut. Česnek, cibuli a feferonku najemno nasekáme a opečeme na bylinkovém másle. Přidáme pokrájená rajčata a dusíme dvě minuty, přidáme fazole, kečup, cukr a koření a dusíme asi 5 minut. Alobal rozevřeme, brambory nakrojíme a naplníme je chilli omáčkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.