Úprava předem naporcovaných ryb není náročná. Vyzkoušejte amura na pikantním koření!
1 lžíce | sůl |
4 lžičky | máslo |
1 špetka | pálivá paprika |
4 špetky | mletý černý pepř |
4 lžíce | koření na steak |
4 porce | amur podkovy |
příloha | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
2 lžičky | sůl |
2 ks | vejce |
2 lžíce | majoránka |
0.5 ks | cuketa |
2 ks | brambor |
5 lžic | hrubá mouka |
olej na smažení | |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Stáňa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena