Úprava předem naporcovaných ryb není náročná. Vyzkoušejte amura na pikantním koření!
1 lžíce | sůl |
4 lžičky | máslo |
1 špetka | pálivá paprika |
4 špetky | mletý černý pepř |
4 lžíce | koření na steak |
4 porce | amur podkovy |
příloha | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
2 lžičky | sůl |
2 ks | vejce |
2 lžíce | majoránka |
0.5 ks | cuketa |
2 ks | brambora |
5 lžic | hrubá mouka |
olej na smažení | |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Stáňa
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.