Pikantí bylinkové mini cheesecake s tvarohem

Výborné mini chuťovky, které se hodí i k letním nápojům.


4.69x
20 min

Postup přípravy

Připravíme si želatinu, kterou necháme změknout asi deset minut ve studené vodě. Čerstvou pažitku a petrželku nasekáme nadrobno.

Kořeněné tyčinky rozmixujeme na jemno a dobře promícháme s máslem, které jsme rozpustili.

Připravíme si formičky na muffiny nebo plech na muffiny a vyložíme je papírovými košíčky. Připravené formičky vyplníme asi jednou lžící tyčinkovou směsí a dobře směs obrácenou lžící přitlačíme. Naplněné formičky uložíme alespoň na půl hodiny do lednice.

Želatinu dobře vymačkáme a rozpustíme jí ve smetaně.

Tvaroh promícháme se sýrem, bylinkami, pepřem, solí a pálivou papričkou. Dobře promícháme. Smetanu přidáme k tvarohové směsi a společně našleháme do krému.

Bázi na mini cheesecake vyplníme tvarohovým krémem pomocí kuchyňského saku.

Pikantní bylinkové mini cheesecake s tvarohem uložíme ještě jednou alespoň na hodinku do lednice do ztuhnutí. Vychlazené mini cheseecake podáváme jako chuťovku v létě k různým aperitivům.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantí bylinkové mini cheesecake s tvarohem

Zpět na recept