Petrželková smetana s opečeným chlebem

Recept na jednoduchou bylinkovou omáčku.


5.02x
20 min

Ingredience

50 gmáslo
1 kscibule
300 gsmetana
300 mlzeleninový vývar
3 svazkyzelená petrželka
1 lžičkasterilovaný křen
100 ggrahamový chléb

Postup přípravy

Petrželku omyjeme a rozmixujeme. Chléb nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.

Chléb a cibuli opečeme na polovině másla. Pak přidáme vývar a smetanu. Omáčku rozmixujeme. Zbývající máslo, petrželku a křen přidáme do omáčky a necháme krátce odležet. Již nevaříme.

Petrželkovou smetanu s opečeným chlebem podáváme jen tak nebo s dušenou zeleninou.
user-icon

autor Neobee


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Petrželková smetana s opečeným chlebem

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena