Pestrá zelenina v tempuře

Jednoduchý jarní recept na delikátní zeleninu v jemné tempuře.


3.73x
35 min

Postup přípravy

Smícháme dohromady hladkou mouku, prášek do pečiva, solamyl a sůl. Vezmeme jednu třetinu směsi a přidáme vejce a vodu do zbývajících dvou třetin. Promícháme a necháme pořádně odležet.

Očištěnou a nakrájenou zeleninu (květák, mladá mrkev, hráškové lusky, cuketa atd.) namáčíme do těstíčka a smažíme v horkém oleji při teplotě cca 190 °C (maximálně 200 °C) dvě minuty.

Pestrou zeleninu v tempuře podáváme s Racio Mini rolkami rýže a pohanka.
user-icon

autor franckova


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pestrá zelenina v tempuře

Zpět na recept