Pestrá pizza z listového těsta

Lehké variace na pizzu. Podávat lze teplé i studené.


4.39x
45 min
1×

Postup přípravy

Rozválíme si listové těsto (dávám 2 pláty na jeden plech). Plech potřeme olejem a vložíme na něj těsto.

Těsto potřeme přiměřeným množstvím kečupu, naklademe oloupanou a pokrájenou cibulí a okořeníme. Na takto upravené těsto poklademe nakrájená kolečka párku nebo salám, houby, kukuřici z konzervy, naporcovaná čerstvá rajčata nebo brokolici. Ingredience jsou spíš podle nálady a toho, co máme po ruce. Doporučuji posypat sýrem (eidam, niva, ementál apod.)

Pizzu z listového těsta dáme péct do předehřáté trouby na 170 °C, dokud nebude těsto dozlatova.
user-icon

autor thynnekka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pestrá pizza z listového těsta

Zpět na recept