Čerstvá, chutná a jemná omáčka z rukoly k doplnění těstovin. Recept, který je za pár minut hotový.
Hodnocení
5.0
/ 5 (5x)
Doba přípravy
10 min
Ingredience
1 stroužek
česnek
100 g
rukola
50 g
piniové ořechy
50 g
ovčí sýr
50 g
parmazán
podle chuti
sůl
podle potřeby
1 šálek
extra panenský olivový olej
Postup přípravy
Rukolu velmi dobře umyjeme a jemně osušíme. Umytou rukolu vložíme do mixeru s piniovými oříšky, parmazánem, ovčím sýrem, česnekem a solí. Zapneme mixer a po malých částí přiléváme olivový olej, dokud nemáme hladký krém.
Pesto z čerstvé rukoly můžeme před podáváním promíchat s trochou převařené vody.
Pesto z čerstvé rukoly vmícháme do těstovin a ihned podáváme. Pesto z čerstvé rukoly se neohřívá.