Pesto z čerstvé rukoly

Čerstvá, chutná a jemná omáčka z rukoly k doplnění těstovin. Recept, který je za pár minut hotový.


5.05x
10 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
100 grukola
50 gpiniové oříšky
50 govčí sýr
50 gparmigiano reggiano

podle chuti

sůl

podle potřeby

1 šálekextra panenský olivový olej

Postup přípravy

Rukolu velmi dobře umyjeme a jemně osušíme. Umytou rukolu vložíme do mixeru s piniovými oříšky, parmazánem, ovčím sýrem, česnekem a solí. Zapneme mixer a po malých částí přiléváme olivový olej, dokud nemáme hladký krém. Pesto z čerstvé rukoly můžeme před podáváním promíchat s trochou převařené vody. Pesto z čerstvé rukoly vmícháme do těstovin a ihned podáváme. Pesto z čerstvé rukoly se neohřívá.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pesto z čerstvé rukoly

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena