Pesto z čerstvé rukoly

Čerstvá, chutná a jemná omáčka z rukoly k doplnění těstovin. Recept, který je za pár minut hotový.


5.05x
10 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
100 grukola
50 gpiniové oříšky
50 govčí sýr
50 gparmigiano reggiano

podle chuti

sůl

podle potřeby

1 šálekextra panenský olivový olej

Postup přípravy

Rukolu velmi dobře umyjeme a jemně osušíme. Umytou rukolu vložíme do mixeru s piniovými oříšky, parmazánem, ovčím sýrem, česnekem a solí. Zapneme mixer a po malých částí přiléváme olivový olej, dokud nemáme hladký krém.

Pesto z čerstvé rukoly můžeme před podáváním promíchat s trochou převařené vody.

Pesto z čerstvé rukoly vmícháme do těstovin a ihned podáváme. Pesto z čerstvé rukoly se neohřívá.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pesto z čerstvé rukoly

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Italská