Perkelt z točeňáku

Hodně často si píšete o levné a chutné recepty, pokud možno ne nějak náročné. Tento točeňákový perkelt je jeden z nich.


3.511x
25 min

Postup přípravy

Cibule oloupeme a nasekáme nadrobno. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Papriky očistíme, zbavíme nitek, semínek a nakrájíme na proužky. Točený salám sloupneme, rozpůlíme a nakrájíme na půlměsíčky.

Sádlo rozehřejeme, zpěníme na něm cibuli a přidáme točený salám. Vše chvilku restujeme, okořeníme, přidáme koření a připravenou zeleninu. Vše podlijeme malým množstvím vody a dusíme do změknutí zeleniny.

Těsně před koncem dochutíme perkelt z točeňáku vegetou a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Perkelt z točeňáku

Zpět na recept