Do hmoždíře vsypeme všechny tři druhy pepře, nové koření a důkladně je rozdrtíme na hrubší prášek. Ten nasypeme do misky.
Hovězí panenku nakrájíme proti vláknu na 4 vysoké steaky. Ty obalíme z obou stran v pepři a vrstvu pepře přitlačíme do masa.
Na pánvi rozpálíme na maximum olej a steaky opékáme z každé strany asi minutu při nejvyšší teplotě. Pak teplotu snížíme a maso dopékáme 2 - 4 minuty z každé strany. Záleží na tom, jestli je chceme krvavé, medium nebo propečené.
Upečené steaky zabalíme do alobalu a necháme odležet.
Z pánve slijeme stranou tuk, zvýšíme teplotu a do pánve vlijeme brandy. Přidáme máslo a za stálého míchání přiléváme smetanu. Omáčku vaříme prudce, než zhoustne, a osolíme ji.
Steaky rozbalíme z alobalu. Uvolněnou šťávu vmícháme do omáčky. Steaky upravíme na talíř a přelijeme omáčkou. Podáváme s restovanými brambory.