Pepřový krokant

Touto jednoduchou surovinou můžete dodat vašim salátům jinou dimenzi chuti.


3.0163x
30 min

Postup přípravy

Připravíme si alobal. Pistácie a zelený pepř nasekáme nahrubo. Místo pistácií můžeme použít mandle nebo vlašské ořechy. V pánvi rozehřejeme máslo. Moučkový cukr prosejeme, vmícháme jej do másla a necháme jej zkaramelizovat. Přidáme do něj sekané pistácie a pepř, necháme lehce prohřát a karamelovou hmotu natřeme v tenké vrstvě na přichystaný alobal. Karamel necháme na alobalu ztuhnout. Pak jej sundáme z alobalu a můžeme ho nakrájet nebo nasekat na kousky. Krokant je vhodný na ozdobu mas a salátů a přitom podtrhne jejich chuť.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pepřový krokant

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena