Penne s uzenou treskou a kysanou smetanou

Rychlý letní recept na těstoviny s omáčkou z drcené tresky, zakysané smetany, citronové šťávy a mletého pepře.


3.04x
10 min

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. Uvařené těstoviny scedíme.

Tresku scedíme od přebytečného oleje, který již nepoužijeme. Maso smícháme s kysanou smetanou, přidáme pepř a citronovou šťávu. Kdo chce, přidá do omáčky nasekaný kopr nebo petrželovou nať. Omáčku dobře promícháme.

Touto studenou omáčkou přelijeme těstoviny. Penne s uzenou treskou a kysanou smetanou ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Penne s uzenou treskou a kysanou smetanou

Zpět na recept