Penne s uzenou treskou a kysanou smetanou

Rychlý letní recept na těstoviny s omáčkou z drcené tresky, zakysané smetany, citronové šťávy a mletého pepře.


3.04x
10 min

Ingredience

300 ghustá zakysaná smetana
500 gtěstoviny penne
150 gdrcená uzená treska

podle chuti

sůl
mletý pepř
citronová šťáva
čerstvý kopr

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. Uvařené těstoviny scedíme.

Tresku scedíme od přebytečného oleje, který již nepoužijeme. Maso smícháme s kysanou smetanou, přidáme pepř a citronovou šťávu. Kdo chce, přidá do omáčky nasekaný kopr nebo petrželovou nať. Omáčku dobře promícháme.

Touto studenou omáčkou přelijeme těstoviny. Penne s uzenou treskou a kysanou smetanou ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Penne s uzenou treskou a kysanou smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena