Penne s kuřecím a houbami

Recept na těstovinovou směs s kuřecím masem, žampiony a smetanou.


4.427x
45 min
4×

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Omyté maso osolíme, opepříme a nakrájíme na malé kousíčky. Oloupané žampiony nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Omytý řapík celeru oloupeme a nakrájíme na malé kousky.

V hlubší pánvi na rozpuštěném másle a oleji necháme zesklovatět cibulku, na které opečeme ze všech stran kuřecí maso. Pak přidáme nakrájené žampiony a ještě asi 2 minuty restujeme. Směs podlijeme vínem, které necháme zcela odpařit. Nyní vmícháme řapíkatý celer a vše podlijeme smetanou a ochutíme muškátovým oříškem. Krátce povaříme a promícháme s těstovinami a usekanou petrželkou.

Penne s kuřecím masem a houbami podáváme posypané strouhaným parmazánem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Penne s kuřecím a houbami

Zpět na recept