Pekingské maso

Recept na naložené vepřové maso do marinády z koření, škrobu a vajec.


4.321x
0
1×

Ingredience

0.5 kgvepřová kýta

marináda

1 lžičkacukr
1 lžíceolej
2 špetkysůl
2 ksvejce
1 lžičkakari
1 lžičkaškrob
1 lžícemaggi
2 špetkymletý pepř
1 lžíceworcestrová omáčka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Vepřovou kýtu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostky. Připravíme si marinádu, do které budeme maso nakládat. Do mísy dáme všechny přísady na marinádu a důkladně promícháme. Poté do marinády vložíme nakrájené maso a promícháme, aby se marináda dostala ke každému kousku masa. Takto připravené maso vložíme do lednice a necháme uležet 24 hodin. Druhý den směs vyklopíme na pánev a maso zprudka opečeme v rozpáleném oleji. Hotové pekingské maso podáváme s chlebem a zeleninou.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pekingské maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena