Pečený pangasius s hermelínem

Oběd, který je za pár minut na stole. Recept na pangase zapečeného se sýrem.


4.927x
60 min
10×

Postup přípravy

Pangase rozmrazíme, opláchneme a potřeme solí a čerstvě namletým zeleným pepřem. Na másle pangase z obou stran prudce osmahneme. Příprava zabere tak 2 minuty.

Papriku očistíme a nakrájíme na proužky. Mozzarellu slijeme a společně s hermelínem nakrájíme na plátky.

Pangase naskládáme do pekáčku, posypeme špetkou drceného kmínu a estranogem. Navrstvíme proužky papriky. Poklademe střídavě hermelínem a mozzarellou. Podle chuti můžeme zalít ještě smetanou ke šlehání, ale nemusí být.

Pangasiuse s hermelínem pečeme v troubě asi 30 minut.

Pečeného pangase s hermelínem podáváme s bramborovou kaší nebo jinou přílohou dle chuti.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečený pangasius s hermelínem

Zpět na recept