Vaření.czReceptyPečený pangasius s hermelínem

Pečený pangasius s hermelínem

Oběd, který je za pár minut na stole. Recept na pangase zapečeného se sýrem.


4.927x
60 min
10×

Ingredience

2 plátkymáslo
150 gmozzarella
1.5 ksHermelín
2 ksbarevná paprika
1 kgpangasius

podle chuti

sůl
estragon
drcený kmín
mletý zelený pepř

Postup přípravy

Pangase rozmrazíme, opláchneme a potřeme solí a čerstvě namletým zeleným pepřem. Na másle pangase z obou stran prudce osmahneme. Příprava zabere tak 2 minuty. Papriku očistíme a nakrájíme na proužky. Mozzarellu slijeme a společně s hermelínem nakrájíme na plátky. Pangase naskládáme do pekáčku, posypeme špetkou drceného kmínu a estranogem. Navrstvíme proužky papriky. Poklademe střídavě hermelínem a mozzarellou. Podle chuti můžeme zalít ještě smetanou ke šlehání, ale nemusí být. Pangasiuse s hermelínem pečeme v troubě asi 30 minut. Pečeného pangase s hermelínem podáváme s bramborovou kaší nebo jinou přílohou dle chuti.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečený pangasius s hermelínem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena