Králičí maso s jemnou kořeněnou omáčkou. Kdo nemá rád králíka, může recept udělat z vepřové pečeně.
2 lžíce | olej |
30 g | máslo |
4 ks | cibule |
1 ks | králík |
omáčka | |
---|---|
cukr | |
0.25 l | vývar |
10 g | máslo |
tymián | |
1 lžíce | hořčice |
1 ks | bobkový list |
3 dl | bílé víno |
1 lžíce | hladká mouka |
autor petík
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.