Vaření.czReceptyPečený králík na tymiánu

Pečený králík na tymiánu

Tip na výborný nedělní oběd.


5.013x
75 min
3×

Ingredience

sůl
3 kscibule
1 kskrálík
2 snítkyčerstvý tymián

zálivka

2 stroužkyčesnek
3 lžícemáslo
1 lžíceocet
150 mlvoda
150 mlkečup
0.5 lžičkychilli paprička
0.5 lžičkymletý pepř
1 lžícecitronová šťáva
1 lžíceworcester

Postup přípravy

Králíka naporcujeme a osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Zálivku připravíme z rozpuštěného másla, kečupu, vody, citronové šťávy a worcestru. Dochutíme octem, prolisovaným česnekem, pepřem a nasekanými chilli papričkami. Do pekáče dáme maso, zasypeme cibulí a zalijeme připravenou zálivkou. Bohatě posypeme tymiánem. Nejdříve 20 minut dusíme, poté dopékáme odkryté. Pečeného králíka na tymiánu podáváme s rýží.
user-icon

autor Jarýs

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pečený králík na tymiánu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena