Pečený kapr s hořčicí

Recept na porce kapra s kůží, sterilovanou kapií, cibulí a hořčicí.


4.827x
45 min
2×

Postup přípravy

Půleného kapra s kůži očistíme, omyjeme, osušíme a rozkrájíme na širší porce, které osolíme.

Na plech si dáme olej a porce kapra položíme kůží na olej. Porce potřeme hodně hořčicí, opepříme, přidáme na nudličky nakrájenou sterilovanou kapii a nahrubo nakrájenou cibuli. Kapra s hořčicí celého posypeme kmínem a dáme péct do rozehřáté trouby. Kapra neobracíme. U nás se to dělá ze šupináče, protože kůže je masitější a celé je to moc dobré i s výpekem.

Pečeného kapra s hořčicí podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor puni


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečený kapr s hořčicí

Zpět na recept