Pečený kapr s hořčicí

Recept na porce kapra s kůží, sterilovanou kapií, cibulí a hořčicí.


4.827x
45 min
2×

Ingredience

olej
1-2 kscibule
4-6 lžichořčice
1 kskapr

podle chuti

sůl
mletý černý pepř
celý kmín
sterilovaná kapie

Postup přípravy

Půleného kapra s kůži očistíme, omyjeme, osušíme a rozkrájíme na širší porce, které osolíme. Na plech si dáme olej a porce kapra položíme kůží na olej. Porce potřeme hodně hořčicí, opepříme, přidáme na nudličky nakrájenou sterilovanou kapii a nahrubo nakrájenou cibuli. Kapra s hořčicí celého posypeme kmínem a dáme péct do rozehřáté trouby. Kapra neobracíme. U nás se to dělá ze šupináče, protože kůže je masitější a celé je to moc dobré i s výpekem. Pečeného kapra s hořčicí podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor puni

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pečený kapr s hořčicí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena