Pečený kapr na paprice

Rychlé, chutné a skoro dietní jídlo.


4.77x
45 min

Postup přípravy

Kapra nebo menší štiku vykucháme, zbavíme hlavy a šupin, podél hřbetu rozpůlíme a opláchneme ve vlažné vodě.

Rybu nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a opečeme z obou stran. Po upečení přendáme do zapékací misky.

Do oleje dáme cibuli, pokrájené paprikové lusky a osmahneme. Směs nasypeme do zapékací misky na ryby, přidáme vařené brambory, zalijeme smetanou a dáme do trouby zapéct.

Pečeného kapra na paprice rozdělíme na talíře a podáváme.
user-icon

autor lucifer


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečený kapr na paprice

Zpět na recept