Pečené rybí filé po švédsku

Recept na pečenou rybu s jablky, cibulí a slaninou.


2.9923x
35 min

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na kostičky. Jablko a cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

Do pekáčku nebo hrnce vhodného do trouby vsypeme slaninu a restujeme, až pustí tuk. Na slaninu vložíme porce rybího filé, osolíme, opepříme, pokapeme citronem a vložíme do vyhřáté trouby. Během pečení filé několikrát obrátíme. Asi po 10 minutách filé vyjmeme a uložíme na teplé místo.

Jablko a cibuli vložíme do rybího výpeku a lehce osmažíme.

Porce upravujeme na talíře tak, že filé obložíme jablky, cibulí a osmaženou slaninou. Pečené rybí filé po švédsku ihned podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečené rybí filé po švédsku

Zpět na recept