Pečené rolky z platýse

Velice chutné rybí maso z platýse, pečené na másle, ochucené limetkou a bylinkami.


4.311x
35 min

Postup přípravy

Zmrazené rolky ryby omyjeme pod studenou vodou, osolíme a necháme povolit. Potom platýse osušíme a podle potřeby ochutíme čerstvě mletým černým pepřem. Rybí omáčku promícháme s vývarem.

Menší pekáček nebo zapékací misku silně vytřeme máslem, do něho urovnáme rolky, zakapeme limetkovou šťávou, posypeme nasekanou petrželkou a zakapeme rybí omáčkou.

Upečeme doměkka v troubě při 220 °C, a to za občasného přelévání vypečenou šťávou.

Pečené rolky z platýse přendáme na nahřáté talíře, přelijeme máslovou šťávou a obložíme čerstvou zeleninou. Podáváme s opékanými nebo vařenými brambory.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečené rolky z platýse

Zpět na recept