Pečené koleno na černém pivu

Může být jako hlavní jídlo nebo jako pochoutka k pití.


4.727x
90 min

Postup přípravy

Koleno vykostíme, potřeme trochu sardelovou pastou, okořeníme kořením (zázvor, kmín, nové koření, grilovací koření, sůl) rozmíchaným v oleji a dáme na tři dny uležet do lednice.

Po třech dnech dáme vepřové koleno do pekáče, podlijeme a pečeme, až maso změkne. Maso vyndáme, šťávu zahustíme škrobem, chvilku povaříme, přidáme černé pivo a znovu vaříme, až není cítit.

Šťávou přelijeme pečené koleno, prohřejeme a podáváme.
user-icon

autor bujabeza


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečené koleno na černém pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.