Pečené domácí rybí tyčinky

Velmi jednoduchý recept na domácí rybí tyčinky z tresky.


4.58x
15 min

Postup přípravy

Rozmrazenou tresku nakrájíme na kostky, které v mixéru rozmixujeme do jemné hmoty. Rozmixovanou tresku promícháme se solí a hladkou moukou.

Připravíme si 3 misky - na mouku, vejce a strouhanku. Z tresčí hmoty tvoříme tyčinky, které obalujeme v mouce, vejci a strouhance.

Obalené rybí tyčinky ukládáme na plech s pečicím papírem a pečeme v troubě rozehřáté na 180 °C asi 20 minut dozlatova. V polovině pečení nezapomínáme obrátit. Tyčinky můžeme smažit i na oleji, ale z trouby neobsahují tolika tuku.

Pečené domácí rybí tyčinky podáváme s bramborovou přílohou.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečené domácí rybí tyčinky

Zpět na recept