Pečené brambory s podmáslím

Ta nejjednodušší, ale naprosto úžasná večeře.


4.611x
30 min

Postup přípravy

Pro 4 členou rodinu vezmeme 20 - 25 menších brambor. Pořádně je umyjeme, vydrbeme kartáčkem. Brambory podélně rozkrojíme a dáme na plech. Rozkroj lehce osolíme, aby nám udělal kůrčičku. Pečeme při 170 °C cca 20 minut. Nožem vyzkoušíme, jestli už jsou brambory propečené.

Pečené brambory rozlomíme a můžeme podávat. U nás doma je máme nejraději s máslem a solí. K tomu podáváme podmáslí. Je to úžasná dobrůtka.

Takto upravené pečené brambory můžeme podávat i jako přílohu.
user-icon

autor atafle


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečené brambory s podmáslím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká