Vaření.czReceptyPečená vepřová žebírka

Pečená vepřová žebírka

Každý milovník masa si rád pochutná na žebírku. Tentokrát je pečeme na cibuli a česneku a podáváme s brambory.


3.0477x
60 min

Postup přípravy

Žebírka nařežeme ostrým nožem na kousky asi po 10 cm mezi krajními kostmi. Připravené kousky žebírek rozložíme po pekáči, posypeme solí a kmínem. Oloupeme česnek a cibuli, hrubě pokrájíme a obložíme kolem žebírek. Ingredience v pekáči zalijeme horkým olejem, podlijeme vodou a v troubě pečeme do růžova a křupava.

Hotová žebírka podáváme s vařeným, nebo pečeným bramborem a dušeným hlávkovým zelím.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečená vepřová žebírka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena