Pečená vepřová žebírka

Každý milovník masa si rád pochutná na žebírku. Tentokrát je pečeme na cibuli a česneku a podáváme s brambory.


3.0477x
60 min

Postup přípravy

Žebírka nařežeme ostrým nožem na kousky asi po 10 cm mezi krajními kostmi. Připravené kousky žebírek rozložíme po pekáči, posypeme solí a kmínem. Oloupeme česnek a cibuli, hrubě pokrájíme a obložíme kolem žebírek. Ingredience v pekáči zalijeme horkým olejem, podlijeme vodou a v troubě pečeme do růžova a křupava.


Hotová žebírka podáváme s vařeným, nebo pečeným bramborem a dušeným hlávkovým zelím.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečená vepřová žebírka

Zpět na recept