Pečená treska s hořčicovou omáčkou

Recept na jednoduše připravenou tresku, kterou doplníme jemnou hořčicovou omáčkou.


3.08x
35 min

Postup přípravy

Porce tresky omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Vložíme na pánev s rozehřátým máslem, přidáme pár lžic vody, pokryjeme alobalem potřeným máslem a upečeme doměkka.

Připravíme si hořčicovou omáčku. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem, rozšleháme a povaříme. Omáčku osolíme, opepříme, ochutíme hořčicí a nakonec zjemníme trochou smetany.

Tresku podáváme s hořčicovou omáčkou a vařenými brambory jako hlavní chod. Můžeme dozdobit zelenou bylinkou.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečená treska s hořčicovou omáčkou

Zpět na recept