Recept na jednoduše připravenou tresku, kterou doplníme jemnou hořčicovou omáčkou.
30-40 g | máslo |
1 ks | citron |
4 porce | treska |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
3 dl | vývar |
30 g | máslo |
2 lžíce | smetana |
1 lžíce | hořčice |
1 lžíce | hladká mouka |
mletý bílý pepř | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý barevný pepř | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Michy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.