Vaření.czReceptyPečená pražma s rajčátky, olivami a šalotkou

Pečená pražma s rajčátky, olivami a šalotkou

Výborný hlavní chod ,který máme za hodinku hotový .


5.011x
60 min
1×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
2 snítkyrozmarýn
4 ksšalotka
200 gcherry rajče
2 kspražma
8 ksoliva černá bez pecek

podle chuti

sůl
oregano
mletý pepř

Postup přípravy

Omyté ryby dobře zevnitř i zvenku vyčistíme a dovnitř vložíme česnek nasekaný najemno. Osolíme je, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Dovnitř vložíme i snítku rozmarýnu. Zeleninu očistíme a omyjeme. Na dva listy alobalu do pekáčku položíme obě ryby a vedle nich poklademe celá cherry rajčátka, nakrájenou šalotku, olivy a neoloupané stroužky česneku. Ryby i zeleninu pokapeme olivovým olejem, posypeme špetkou oregana, solí a čerstvě mletým pepřem. Vše přikryjeme dalším alobalem. Alobal netlačíme na rybu, jen jemně položíme, ale dobře uzavřeme okraje. Pekáček s pražmami vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme asi 30 minut. Pečenou pražmu s rajčátky, olivami a šalotkou podáváme jako hlavní chod s bramborovou přílohou.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pečená pražma s rajčátky, olivami a šalotkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena