Pažitková pomazánka z lučiny

Pomazánka z lučiny se nejlépe hodí k bílému pečivu. Bez obav ji můžeme použít i na chlebíčky pro hosty.


3.260x
15 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Pažitku omyjeme a nakrájíme nadrobno.

Lučinu se zakysanou smetanou vyšleháme do pěny, přidáme nakrájenou cibuli. Ochutíme solí, pepřem. Nakonec přidáme pažitku.

Pomazánku dáme vychladit a podáváme.

Pečivo, které je přílohou, buďto do pomazánky namáčíme nebo ho pomazánkou hustě potíráme a zdobíme krájenou pažitkou.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pažitková pomazánka z lučiny

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena