Pažitková pomazánka z lučiny

Pomazánka z lučiny se nejlépe hodí k bílému pečivu. Bez obav ji můžeme použít i na chlebíčky pro hosty.


3.260x
15 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Pažitku omyjeme a nakrájíme nadrobno.

Lučinu se zakysanou smetanou vyšleháme do pěny, přidáme nakrájenou cibuli. Ochutíme solí, pepřem. Nakonec přidáme pažitku.

Pomazánku dáme vychladit a podáváme.

Pečivo, které je přílohou, buďto do pomazánky namáčíme nebo ho pomazánkou hustě potíráme a zdobíme krájenou pažitkou.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pažitková pomazánka z lučiny

Zpět na recept