Margotková bábovka nikdy nezklame. Základem je samozřejmě oblíbená čokoláda Margot.
těsto | |
---|---|
2 hrnky | polohrubá mouka |
0.5 hrnku | olej |
1 hrnek | mléko |
3 ks | vejce M |
1 balíček | prášek do pečiva |
1 balení | čokoláda Margot |
1 hrnek | cukr moučka |
Připravíme si mísu, do které dáme potřebné suroviny. Pak do mísy nastrouháme tyčinku Margot. Všechno důkladně promícháme.
Troubu necháme předehřát na 150 °C. Těsto vlijeme do přichystané vymazané a vysypané formy a pečeme 35-45 minut. Vyzkoušíme špejlí, pokud je čistá, bábovka je hotová.
Po upečení a vychladnutí margotkovou bábovku pocukrujeme, nakrájíme na dílky a můžeme podávat.
Luxusní bábovka s kandovaným ovocem krok za krokem
Vyzkoušejte tuto úžasně voňavou bábovku. Při pečení provoní byt perníkovou vůní a při ochutnání překvapí kandovaným ovocem.
autor Patrik Pečeňák
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena