Bramborák ve kterém brambory nahradíme patisonem.
česnek | |
sůl | |
1 ks | vejce |
majoránka | |
mletý pepř | |
3 lžíce | zakysaná smetana |
tuk na pečení | |
1 ks | patison |
hladká mouka podle potřeby |
Patison oloupeme opatrně ostrým nožem. Nastrouháme nahrubo do větší mísy. Přidáme vejce, zakysanou smetanu nebo jogurt, rozetřený česnek, sůl, koření a zahustíme moukou.
Promícháním by mělo vzniknout středně husté těsto, ze kterého pečeme na pánvi dozlatova malé placičky. Podáváme samotné se zeleninovým salátem, nebo jako přílohu.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.