Vaření.czReceptyPaštika z kuřecích jatýrek

Paštika z kuřecích jatýrek

Recept na vynikající a jemnou paštiku z kuřecích jater, která se hodí pro každou příležitost.


4.25x
60 min

Postup přípravy

Střední cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, česnek rozdrtíme a kuřecí játra očistíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a drcený česnek, poté přidáme očištěná játra, lístky tymiánu a 100 ml smetany ke šlehání. Dusíme, dokud nejsou játra hotová a všechna tekutina se nevypaří. Směs na paštiku ochutíme solí, pepřem, případně jiným kořením a společně se změklým máslem a zbývající smetanou ke šlehání rozmixujeme. Paštiku z kuřecích jatýrek dáme do formy na srnčí hřbet a necháme v lednici vychladit nejlépe do druhého dne. Paštiku z kuřecích jatýrek podáváme s chlebem nebo různým pečivem.
user-icon

autor Elsa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Paštika z kuřecích jatýrek

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena